KRY’s marknadschef Kristoffer Stenqvist bjuder på en somrig spellista och berättar om sitt bästa konsertminne och andra musikkarameller!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nu har du snart varit på KRY i drygt ett år, vad är största skillnaden jämfört med när du var marknadschef för Max Hamburgare?
Att jobba med ett varumärke som har hela sin varumärkesresa framför sig istället för bakom sig ger många spännande möjligheter. När det kommer till konsumtionen inom vård så finns det tydliga beteenden som man måste förhålla sig till, istället för att försöka förändra. Ett exempel är köpfrekvens som inom retail och FMCG ofta går att påverka. En annan spännande del är att få vara med i den utveckling som vårdsektorn går igenom just nu där en tidigare trög, svårtillgänglig upplevelse nu håller på att digitaliseras vilket möjliggör en mer tillgänglig och jämnlik vård för alla.

Hur började ditt musikintresse?
Jag började spela på kastrullerna hemma i köket i tidig ålder vilket utvecklade sig till trumlektioner under tio års tid. När jag var gammal nog att ta körkort brände jag veckovis egna mixtapes med spaningar på kommande hits baserat på nedladdade topplistor från USA. Ett stort teknikintresse och frilansande inom event- och produktionsbranschen vid sidan av jobbet på Max gjorde att jag började dj’a.

Fisher har gjort världens bästa partylåt och Drake står för en av Kristoffers två bästa konsertupplevelser

Vilken är världens bästa partylåt?
Förra årets mest uttjatade låt, Fishers ”Losing it”. Passar lika bra på bröllopsfesten som i en Uber i Berlin en sen sommarnatt.

Vilket är ditt bästa konsertminne?
Drake i Globen 2017 alternativt Avicii på Sziget i Budapest 2015.

I dag bjuder du på en spellista, hur tänkte du när du satte ihop den?
Precis som med kommunikation ska man inte utgå från sig själv när man dj’ar. Men det här inget gig så jag har valt att frångå det. Jag älskar musik och har samlat på mig över 100 spellistor på Spotify men den här sommaren är speciell på så många sätt. Jag känner att vi har blivit berövade på uppladdningen. För mig handlar musik om känslor och stämning. Eftersom vi har förlorat våren genom att hålla oss hemma med social distansering så saknar jag en tydlig kompass för sommaren. Därför har jag baserat spellistan på låtar som skapat känslor de senaste somrarna. Spellistan är strösslad med nykomlingar och ett par tidlösa klassiker. Gengremässigt är det medvetet spretigt. Jag ser framför mig att man plockar russinen ur kakan snarare än spelar den back to back.

Stort tack, en sista fråga: Hur ser semesterplanerna ut?
Som många andra fick jag min semesterresa avbokad. Annars var planen att åka till Barcelona i sommar.

Men du kommer säkert få en skön semester också här i Sverige, visst?
Absolut!

Klicka här eller på bilden för att komma till dryga 6 timmars skön och somrig spellista signerad Kristoffer!

Share.

About Author

Comments are closed.