28 Januari: Premiär för GbgVideoDay på Trädgår’n

Pinterest LinkedIn Tumblr +

I slutet av januari är det premiär i Göteborg för landets största branschdag om rörlig bild med GroupM som Co-Host och YouTube som Head Partner. Programledare är västkustsonen Erik Modig (bilden), Handelshögskolan i Stockholm


I slutet av april varje år valfärdar västkustens annonsörer till Trädgår’n i centrala Göteborg. Då
arrangerar MediaMecca den overöverträffat största händelsen för alla som arbetar med kommunikation och marknadsföring: GbgMediaDay.

Anna Levegård, Global Marketing Manager Lindex, var en av flera marknadsdirektörer som gästade scenen under GbgMediaDay 2019

Varje år frågar publiken om och om igen: Kan inte MediaMecca arrangera flera event i Göteborg? MediaMecca i sin tur frågade alla som gästade GbgMediaDay 2019 ”Ska vi ska arrangera Sveriges största branschdag om video?”. Responsen var entydig. 98% svarade Ja!

Så den 28 januari har  GbgMediaDay premiär på Trädgård’n med YouTube & Google som Head Partner och GroupM är Co-host med byråerna MediaCom, Mindshare och Wavemaker som Agency Partners. Andra viktiga partners är Airtime Sales, Chimney och Smartclip.

Carl Wåreus: ”Rörlig bild på alla plattformar behöver en egen branschdag på västkusten. GbgMediaDay har alltid en mycket närvaro av både annonsörer och byråer vilket direkt gör höstens premiär av GbgVideoDay till ett både stort och viktigt forum. Det är helt enkelt en arena och mötesplats som YouTube självklart vill vara en del av”

Om du jobbar – eller är på väg att göra en stor satsning inför 2021 – med rörlig bild, video och content så vill du absolut inte missa GbgVideoDay. Kom och bli inspirerad och utmanad, träffa Sveriges ledande videoaktörer liksom branschkollegor och dröj kvar för höstens skönaste bransch-AW! Premiären har förutom GroupM och YouTube även Smartclip, Airtime Sales och Chimney Group som partners. Closer är Head Local Partner och fler mediehus lär ansluta sig för att vara med och arrangera GbgVideoDay.

Reservlista till GbgVideoDay gäller
Sedan i februari 2020 är det kölista till premiärens exklusiva platser. Vill du ställa dig på reservlistan så skriv en rad eller två till Jocke Örnelid som är VD för MediaMecca: jocke.ornelid@mediamecca.se

Covid19-information
Vi följer givetvis FHM’s rekommendationer och direktiv. Vi återkommer med kontinuerlig information.

Share.

About Author

Leave A Reply