27 januari 2022: Premiär för GbgVideoDay på Filmstaden Bergakungen

Pinterest LinkedIn Tumblr +

I början av december är det premiär i Göteborg för landets största branschdag om rörlig bild med GroupM som Co-Host och YouTube som Head Partner. Programledare är Daniel Weilar, ordförande för IAB Sverige och moderator för GbgMediaDay.

Varje år valfärdar västkustens annonsörer till sig eget Mecca i centrala Göteborg. Då arrangerar MediaMecca den overöverträffat största händelsen för alla som arbetar med kommunikation och marknadsföring: GbgMediaDay.

Anna Levegård, Global Marketing Manager Lindex, var en av flera marknadsdirektörer som gästade scenen under GbgMediaDay 2019

Varje år frågar publiken om och om igen: Kan inte MediaMecca arrangera flera event i Göteborg? MediaMecca i sin tur frågade alla som gästade GbgMediaDay senast ”Ska vi ska arrangera Sveriges största branschdag om video?”. Responsen var entydig. 98% svarade Ja!

Så den 8  december har  GbgMediaDay premiär på Trädgård’n med YouTube & Google som Head Partner och GroupM är Co-host med byråerna MediaCom, Mindshare och Wavemaker som Agency Partners. Andra viktiga partners är Airtime Sales, Chimney och Smartclip.

Carl Wåreus: ”Rörlig bild på alla plattformar behöver en egen branschdag på västkusten. GbgMediaDay har alltid en mycket närvaro av både annonsörer och byråer vilket direkt gör höstens premiär av GbgVideoDay till ett både stort och viktigt forum. Det är helt enkelt en arena och mötesplats som YouTube självklart vill vara en del av”

Om du jobbar – eller är på väg att göra en stor satsning inför 2022 – med rörlig bild, video och content så vill du absolut inte missa GbgVideoDay. Kom och bli inspirerad och utmanad, träffa Sveriges ledande videoaktörer liksom branschkollegor och dröj kvar för höstens skönaste bransch-AW! Premiären har förutom GroupM och YouTube även Smartclip, Airtime Sales och Chimney Group som partners. Closer är Head Local Partner och fler mediehus lär ansluta sig för att vara med och arrangera GbgVideoDay. Programledare är Daniel Weilar.

Reservlista till GbgVideoDay gäller
Sedan i februari 2021 är det kölista till premiärens exklusiva platser. Vill du ställa dig på reservlistan så skriv en rad eller två till Jocke Örnelid som är VD för MediaMecca: jocke.ornelid@mediamecca.se

Covid19-information
Vi följer givetvis FHM’s rekommendationer och direktiv. Vi återkommer med kontinuerlig information.

Share.

About Author

Leave A Reply